2013-11-11 827 views
第一次是我的朋友帶我來 裝修簡單 坐位不太多 我現在已經第四次去食呢間員工?還是老闆娘?來落單 好明顯是泰國人來的 我每次來必叫 泰式東蔭公 (細)夠味 又有蝦 沙嗲串燒6 (牛肉/豬肉/雞肉)呢個都好味 燒得夠香 而且唔会失去肉既味道 加上沙嗲醬好味鐵板蠔 底下係芽菜 上面有蛋同蠔 我党得呢個冇乜味 但蠔既份量都唔会話好小 今次試了泰式鍋雞飯 主角雞就得幾舊 好多菇同個飯好淡味 唔会有咩特別 所以唔係好抵食豬頸肉比我想像中大塊同足料 即燒即食 好香加上醬汁 好味金邊粉同出面都差不多 都ok 可能我平時去大集團泰國餐廳 飲既椰清好稀同唔係好滿 但呢間又凍又滿又清甜 我超級鍾意 反而愈細鋪就愈地道 同呢間比我感覺好舒服 員工都係泰國人 可以一試

員工?還是老闆娘?
來落單 好明顯是泰國人來的

我每次來必叫 泰式東蔭公 (細)夠味 又有蝦