2023-08-16 78 views
上次嚟過之後,一直都想再嚟食。所以今日又再嚟喇。叫返上次覺得好味既期間限定極濃牛骨湯拉麵配慢煮豚肉叉燒同埋黑椒牛舌串。另外今次試下店長推介嘅極濃白雞湯拉麵(小份)。期間限定極濃牛骨湯拉麵配慢煮豚肉叉燒:水準同上次一樣都係濃濃嘅牛味,再配埋軟熟多汁嘅豚肉叉燒。真係令人回味。店長推介-極濃白雞湯拉麵(小份):原來呢個拉麵唔止有2片雞肉,仲加埋一塊叉燒。其實性價比都好高。雞肉一啲都唔鞋。雞湯好鮮味。黑椒牛舌串:牛舌串質素keep到。佢用咗較好嘅牛舌部份。好易咬開。黑椒亦都好嘢味。燒嘅時間把握得好好。我仲見到佢個黑板寫住,原來只需$168,就可以有四串指定串燒+兩小時清酒或啤酒任飲。下次如果時間充裕啲,我都想試吓呢個。
上次嚟過之後,一直都想再嚟食。所以今日又再嚟喇。