2020-06-18 109 views
剛剛睇完戲,行陣街發現地上有個有趣的指示燈,再細看一下,原來是手羽專門店 - 雞翼山,都殺到來葵芳新都會廣場。店內環境簡潔明亮,多以日本富士山作主題,給人一種舒適的感覺。雞翼種類有成10款可供選擇,緊有一款岩你。店中堅持即叫即炸,保持雞翼新鮮脆口。我咁鍾意食雞翼,當然都要叫番3款共12隻雞翼,加多2杯飲品,爽呀!即叫即炸係唔同d,遠處都聞到香氣四溢的味道。文青風玫瑰外表賣相十足,撒上玫瑰花瓣作伴,放到嘴邊已有著香甜的味道,吃起來香甜清新,甜而不膩。西檸酸甜雞翼入口有一種甜甜酸酸的感覺,黏稠的西檸汁全掛在雞翼上,配合香脆的外皮,真是一款醒胃可口之選。鼠尾草鹹蛋黃哥雞翼被鹹蛋黃醬完全包著,醬汁濃郁,吃到粒粒鹹蛋黃,啖啖起沙的口感,可見非常足料,相當香口,真的食到停唔到口。

雞翼種類有成10款可供選擇,緊有一款岩你。

店中堅持即叫即炸,保持雞翼新鮮脆口。

自選12隻雞翼套餐

即叫即炸係唔同d,遠處都聞到香氣四溢的味道。

西檸酸甜雞翼