2011-02-08 4 views
shakey's的門面幾好,一直都好想試.終於等到這機會.由於我地少人,所以唔駛等就有位.叫左至尊肉醬意粉,半份baby back rib 同芝士焗西蘭花.相片久奉,不過賣相普普通通.至尊肉醬意粉: 本人幾喜歡吃肉醬所以叫了.其實同大家樂,美心的肉醬意份差唔多.分別係shakey's賣百幾元一客.而份量少過快餐店一半.....唉.baby back rib: 這客真是一絕.味道和肉質都差勁.個baby rib肉不夠嫰,份量更不用說.我知道食rib係食骨多過肉,都唔使咁. 同tony romas的rib比,大概差九十幾條街.芝士焗西蘭花:正常頭兩樣份量真的少.西蘭花都多少少. 節食一流.兩個人食完埋單二百幾,終於明白點解pizza hut咁多人排隊.整體來說,這餐廳值兩分,我已經好慷慨.
shakey's的門面幾好,一直都好想試.終於等到這機會.
由於我地少人,所以唔駛等就有位.
相片久奉,不過賣相普普通通.

芝士焗西蘭花:正常
頭兩樣份量真的少.西蘭花都多少少. 節食一流.
整體來說,這餐廳值兩分,我已經好慷慨.
2011-02-07