今日去咗佐敦試左間新開嘅地舖居酒屋😎 門口有個牌寫住新張優惠,除咗有時令嘅飛機貨之外,仲有98蚊啤酒兩小時任飲既promotion🤩 可惜揸咗車,唯有試多啲佢嘅嘢菜式,酒精就唯有淺嘗淺嘗,叫咗一杯啤酒同一杯highball😌入到去先知原來個任飲酒類有兩隻玩法,第一個係98蚊兩小時任飲三得利神泡啤酒,有黑有白或者198蚊飲兩隻清酒,<一滴入魂>同<獭祭>, 鍾意飲酒個朋友要把握機會啦😎🌟雜錦魚生沙律第一個菜式已經覺得好足料,睇相都見到好多種唔同嘅刺身,而且佢個汁調較得都幾好味🤩🌟特選壽司盛-霜好多人揀嘅壽司組合,係唔錯,我最鍾意係甜蝦同海膽,另外個油甘魚俾左腩位真係好唔錯,原條穴子壽司都好好味呀🫶🏻🫶🏻🌟雜錦天婦羅即叫即炸,連個天婦羅汁都熱辣辣,食雜錦天婦羅,我會試下佢個南瓜先,呢度用嘅係日本南瓜,完全係最好味嗰隻,證明佢哋啲食材真係有揀過👍另外主角天婦羅蝦都一樣咁正😎🌟串燒見到有串燒,就叫咗三款試試,呢度嘅串燒俾出面既份量大約多50%,滿足感十足🤩🤩🌟秘汁燒牛小排厚肉嘅牛小排用咗汁燒,一啲都唔韌,油香配秘汁,真係一流😌🌟厚燒仙苔牛舌唔係講笑,真係好厚肉,點少少鹽,配埋牛舌嘅獨特口感,一

🌟雜錦魚生沙律

🌟特選壽司盛-霜

🌟雜錦天婦羅

🌟串燒

🌟秘汁燒牛小排
厚肉嘅牛小排用咗汁燒,一啲都唔韌,油香配秘汁,真係一流😌

🌟厚燒仙苔牛舌
唔係講笑,真係好厚肉,點少少鹽,配埋牛舌嘅獨特口感,一絕🤩

🌟大蔥雞肉串
蔥香雞嫩,必點之一👍

🌟花魚一夜干
花魚比較厚肉,一夜干完都保持到個肉汁,燒得香,送啤酒一流🤩

餐廳雖然新開張,但相信口碑已經唔錯,因為六點鐘已經陸陸續續有客人,大約六點半都已經有5枱以上,無他嘅,今日試咗咁多個菜式,冇一樣係唔好味,而且份量又足👍👍下次嚟一定要試下佢個酒精放題,尤其是辛苦嘅工作後,真係要好好獎勵自己,飲好啲食好啲,好好過返一個好好晚上, 記得book位,真心推介🫶🏻
2024-02-22
$400 (Dinner)