2022-10-27 313 views
蔥花炸兩腸粉 $24 呢個炸兩值得一讚啊 上到枱食既時候個油炸鬼係仲脆既!!!! 配埋個醬令我忍唔住食左多舊乾蒸牛肉燒賣皇 $29 睇到相都知道好足料 面頭鋪滿蟹子 食落去同山竹牛肉一樣味 值得一提既係佢有勁既芫茜味 芫茜控要試下粟米煎牛餅 $25 呢個係好特別既點心 外面有啲似粟米片 入面個牛肉溝粟米之後感覺岩岩好 點埋個汁食幾好食懷舊紙包骨 $23 呢個點心我未係其他地方見過 佢係用牛油紙包住啲排骨去炸 幾特別既 但係就偏油左少少 啲骨痴住左張紙 食一兩舊就想停手醬皇金錢肚 $27 呢個點心偏咸左少少 不過佢個金錢肚都煮得夠淋 唔會話UN到咬唔開蟲草花魚肚雞 $33 呢個又係足料大大件夾抵食!! 佢個魚肚有4大件 浸左啲汁之後好入味都幾好
蔥花炸兩腸粉 $24

乾蒸牛肉燒賣皇 $29