2022-11-11 149 views
雖然呢間餐廳係形點商場差不多行到最入,不過又真係好值得行多幾步喎🤗門面裝修簡潔配上歐陸風,無論顏色配搭,空間感和裝飾望落都好舒服,一坐低已經覺得好放鬆😌不同時段都有不同菜式供應,我們到達時仲有下午茶供應,二人套餐只需要二百多元,當然唔會錯過喇😄呢個三層下午菜擺盤,吸睛指數爆燈,自然成為我們打卡必然指定動作,上載社交平台馬上已經得到不少回應,未食已經贏咗一半🤣由最上層食起,呢個魚子醬配北海道珍寶帶子,嘩!真係估唔到咁正,珍貴嘅魚子醬,同北海道帶子真係好夾,而且size好大粒,彈牙又鮮甜,好好味呀😋😋😋之後慢慢遂層逐層咁享受每一件藝術品咁,呢件脆風乾火腿蕃茄烤麵包🥯,我比佢好高評價,一試難忘👍🏻加多$28元就可以試埋呢個signature 龍蝦湯流心牛角包🥐,你無理由唔試卦?切開個牛角包🥐啲龍蝦🦞湯流出來,點下麵包,真係好滋味🤗意猶未盡,再order多個慢煮雞胸牛油果🥑忌廉意粉🍝,牛油果好靚軟硬適中,慢煮雞胸唔鞋入味,配上醬汁意粉,直情可以幫佢清哂,洗碗姐姐一定多謝我🤣特別讚下呢度服務好,有禮兼有效率,唔怪之得好多後生仔女都係度聚餐傾計,絕對值得推薦👍🏻
切開個牛角包🥐啲龍蝦🦞湯流出來,點下麵包,真係好滋味🤗