快靚正嘅西餐真係唔多,呢間真係好食,價錢又唔太貴,又快,只不過有時等位等得耐少少。我地都有一段時間冇黎食,因為好多時都要等位,有好多人都係食完之後會坐好耐,同埋唯一一樣嘢我唔係咁鐘意,係佢地啲地方有少少污穢,可能人流太多,人手又唔太夠啦,不過枱面清潔都做得好差,但係食物質素係高嘅!好~介紹返食物:當然係我最愛嘅忌廉朱古力(28蚊),朱古力好香好濃,又唔會太甜,仲好滑,加埋忌廉簡直係絕配,忌廉都係好滑好香嘅,另外大少就叫咗杯荔枝茶(24蚊),有3粒荔枝,唔太甜,好香茶味,荔枝都仲係好爽甜!另一款必食:蜜糖雞翼(40蚊),雞翼嘅肉好滑,蜜糖味唔太甜,個面有少少香脆!正!另外今次叫咗香蒜蜆肉意粉(58蚊),意粉偏硬,可能有啲朋友覺得麻麻地,不過有欖油味,蜆肉就一般啦,急凍海鮮冇要求最後係半份百寶pizza,有幾款肉,同埋好多芝士,不過就唔係多到可以拉到絲嘅,但我鐘意食脆卜卜pizza,出面閒閒地都要百幾二百蚊一個,45蚊半個已經算好抵喇!

好~介紹返食物:
2016-12-26
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)