2010-02-18
耐唔耐都收到 TONY ROMA @ W SQUARE 食$200 FREE $100 o既coupon; 以前都有試過來吃dinner,Happy Hour 4-8pm 頭盤 20% off; 前兩次都可同時用呢兩個優惠, 真係超值!!!一早book定枱,順便request埋window位, 比起上幾次今次明顯少人,是因為平日關係定係冇咁多人收到coupon???二人所叫食物如下1) 送的法包+香草牛油: 有4片, size not very big, 好香脆, 又熱熱地(2) 烤薯皮 $48 : 得六件, 個碟又大, 好似得好少 (等我仲以為縮咗水,特登返屋企後找回以往拍下的照片,結果證明以前都係得六件), 一如以往好味(3) 洋蔥圈 (half) $38 : 太油,食到尾凍咗仲油,不太欣賞; 可能多人食,每人食少少會好啲(4) 招牌 ribs (half) + 配菜揀咗焗薯 $138: 個肉焗得好淋, 不用太大力已切到, 配菜焗薯都好大個, 食得好飽埋單先知道優惠改咗, free $100 & 頭盤 20% off 兩個優惠不能同時享用, 下次不一定叫咁多頭盤服務很好,Happy
二人所叫食物如下:
(1) 送的法包+香草牛油: 有4片, size not very big, 好香脆, 又熱熱地
服務很好,Happy Hour到8點,waiter會提前提醒你落order