2021-12-14 1156 views
鍾意食burger嘅朋友🍔我又有好地方推介比大家喇🥳就係響旺角朗豪坊嘅Texas Burger🍔除咗burger之外,亦提供多款特色高質美國菜🇺🇸好似有好受歡迎嘅即刨熱溶芝士漢堡🧀髒髒咖啡☕️仙氣Brownie🍫等等😍環境亦相當Chill😎軟殼蟹牛油果醬牛肉漢堡🥑呢個漢堡相當重份量😚除咗有軟殼蟹同牛油果醬之外,重有埋芝士、生菜同牛肉🐮層次豐富😝軟殼蟹炸得好脆口,有埋牛油果醬好好味😍厚厚嘅牛肉非常juicy,每一口都有牛肉汁🐮德州燒烤牛肉漢堡🍔漢堡入面又炸洋蔥圈、煙肉、牛肉、芝士同生菜,非常足料😙有三件炸洋蔥圈,同漢堡好夾,漢堡麵包口感鬆軟香口😋另外重可以加錢升級套餐,可以有埋薯條、飲品同酸瓜🤩厚切薯條太吸引🍟飲品就揀咗雜莓奶昔🍓🫐莓味濃郁😍烤焗芝士粟米脆片🌮可以揀香草菇菌或者香辣肉醬🤩我就揀咗香草菇菌🍄脆片焗完熱辣辣好脆身,再加埋本身有嘅牛油果蓉,酸忌廉同蕃茄🍅味道酸酸再有少少辣,幾好味,令人食到停唔到口😛

軟殼蟹牛油果醬牛肉漢堡🥑

德州燒烤牛肉漢堡🍔

烤焗芝士粟米脆片🌮

2021-12-06
$120 (Dinner)