香港人真係好中意食米線!周街都係!😁😁所有米線鋪,連鎖唔連鎖都好似好受歡迎,近期唔知點解米線陣好多分店,lunch又多個選擇。不過其實都唔係太好食!今日唔想諗食咩餸,見到有皇牌推介,就叫左呢個 麻辣蕃茄肥牛魚腐米線。我唔食芫茜,所以我走左佢。米線好快便上枱,真係同相差好遠,😓😓連牙菜都好似冇幾多條,肥牛呢?真係太少啦,都唔知有幾多件,魚腐有4件,最值得一讚既就係個麻辣蕃茄湯底,麻辣味適中,但食落去又有好甜好甜既蕃茄味,兩者好夾。魚腐味道其實ok, 不過真係煮得過耐,淋得濟!一個$50有找既lunch, 係香港地都係唔好咁高要求。

麻辣蕃茄肥牛魚腐米線

一個$50有找既lunch, 係香港地都係唔好咁高要求。