2021-02-04 274 views
今日上完堂同啲同學食lunch,食物質素唔錯,環境好,店舖防疫意識好強。職員將我地6個人分得好開咁坐,所以傾計嘅時候坐近左一個位,講左2句有個女同事好好聲氣話傾完就要坐返埋自己位,但仲未講完就有第2個四眼男職員黎話我啦.明白嘅,防疫措施要遵守,四眼男職員講得岩呀,我俾人罰錢,你地舖頭都要俾人罰,我明,但係我嬲嘅唔係呢點,係佢講出黎嘅語氣好似我上司鬧我咁。.提點客人係應該,但語氣唔應該用訓斥態度,加一服務費唔包括俾你職員用咁嘅態度話囉,點解食Lunch要好似返工做錯野俾人話咁?客氣啲講同一句說話,其實可以有唔同效果結論:野食ok,但體驗不佳,唔會再幫襯

結論:野食ok,但體驗不佳,唔會再幫襯