2019-03-01 405 views
鰂魚涌真係有好多好嘢食.師父飯堂係其中一間我覺得食物質素高嘅食店.咖喱吉列豬扒飯 HK$50個豬扒勁大塊, 成個大碗咁大, 完全cover晒個飯, 仲要係厚切的.雖然厚切, 但佢一D都唔韌, 而且炸得勁脆.配埋個咖哩汁真係超級好味.D飯都多, 所以食到勁飽, 好滿足.總括黎講, 食物質素係唔錯嘅. 其他同事都覺得佢依度嘅飯同埋意粉好好味.環境方面, 佢堂食嘅位置唔算多. Lunchtime 都要等下位. 不過多過8個人的話可以預先打電話嚟訂枱.另外, 可能餐廳嘅人手唔係好多, 所以上菜嘅速度都唔算快. Lunchtime依D繁忙時間有時都需要等成20分鐘先至有嘢食. 不過有得食好嘢, 等下都係值得嘅.
鰂魚涌真係有好多好嘢食.
師父飯堂係其中一間我覺得食物質素高嘅食店.

咖喱吉列豬扒飯 HK$50
咖喱吉列豬扒飯

雖然厚切, 但佢一D都唔韌, 而且炸得勁脆.
配埋個咖哩汁真係超級好味.
D飯都多, 所以食到勁飽, 好滿足.

2019-02-25
$50 (Lunch)
咖喱吉列豬扒飯