2010-12-14 16 views
又係用coupon既時間, $20 買$45既yogurt. 今次自己一個食又唔想食太多yogurt, 所以只要左少少蜜桃香蕉味同巨峰提子味既yogurt, 另外再狂加toppings.哩間yogurt 既好處係有得玩有得食, 唔夠重又可以自己再出去加yogurt 加toppings. 但唔好處都係因為自己唧既關係, 整出黎未必好睇. 哩間算係最多yogurt 味道揀既店. 而且有時會唔同款. 之前覺得銅鑼灣o個間yogo唔錯又有其他味揀, 依家有勁敵了.不過哩間既yogurt 就甜左d 同味道較濃. 食幾啖就唔想再食, 因為真係太濃啦.之後再加topping. 朱古力格格已經林左唔好食. 但我都係鍾意落哩d 早餐片落d yogurt 度多過落其他野. Mochi 好林.我都係鍾意食返yogo 多d. 又衛生d. 不過再有coupon都可以考慮下啦. 冇既話應該唔會揀哩間.

我都係鍾意食返yogo 多d. 又衛生d.
2010-09-22
TakeAway
$20 (Dinner)