其實成日都黎食架啦,不過都唔會寫咩食評。上星期五 11 人食左餐勁既,大家又食得開心,鐘意的起心肝去寫食評啦由於成日黎食,都唔知食過幾多次,就寫今日啦,不過 d 相就好多日 mix 埋一齊既今日老公豬放左工返屋企訓覺,訓醒果陣都已經 7 點。向都唔知食咩好既情況下,決定返去我地既飯堂開餐喇叫左個 $95 既 2 人套餐,一個 13 吋 pizza 加蒜香牛肉長通粉,一個餐湯兩罐汽水。一罐汽水 $6 ,咁我地當然加錢俾多罐,埋單 $101 。不如去圖片先喇通粉好食!如果再少 d 油就 perfect !呢個真係激好食!有煉奶同芝士 mix 埋一齊,鐘意甜同 cheese 既朋友仔一定要試下!我影相時已經放左向度都一陣,但一開始拉起個 pizza 時,可以拉到頭殼頂都唔斷!食呢個 pizza 有少少提議:一定要一黎即食,果下一食落口,筆墨難以形容,一個字:「正!」無記錯呢個 pizza 係芝味皇牌,自取係咁既,果日打風時老公豬落去拎 pizza 上黎俾 auntie 同佢妹妹一齊食依家拿呢個排骨要架多 $5 ,但依然抵食!好香香草味同佢燒烤既感覺,一流雖然今次無食…但我下次一定要食返!同老

不如去圖片先喇
蒜香牛肉長通粉
通粉好食!如果再少 d 油就 perfect !
甜心誘惑
d 芝士唔斷的!
呢個係外賣
百里香燒豬排骨

雖然今次無食…但我下次一定要食返!

同老公豬食完就搭車回家,又係一次好滿意既晚餐。睇怕我好快又去食餐勁架啦
Other Info. : 其實入翠屏唔太麻煩,都有幾多車去,好彩我老公豬住得近,食完可以向樓下搭車即時送返我返屋企:D 要入去食,有得搭 70X 89C 同 11B ,都係總站。都有 11C 同 13M 經過的。搭地鐵行入去都係 10 分鐘左近。 職員好好禮貌,而且小店好 warm ,好有感覺:)
2012-08-06
$50 (Dinner)
蒜香牛肉長通粉
甜心誘惑
d 芝士唔斷的!
呢個係外賣
百里香燒豬排骨