2011-04-07 83 views
一向都視為飯堂既意粉屋, 當然有質素先至可以係我既飯堂la, 有日order 咗六款食物, 呢間分店都係第一次來, 都好有質素!!芝士焗龍蝦帶子墨汁飯 ~ 龍蝦帶子份量不少, 芝士味好香, 初時食唔覺得油, 食到底時, 油光滿碟...不過味道的確係不錯!!焗芝士西蘭花 ~ 芝士汁非常多, 但厭不夠濃, 如果可以再濃一點會更好味!!白汁焗火腿意粉 ~ 一個好簡單但又做得好好味, 白汁好juicy & creamy!!茄汁大蝦意粉 ~ 如果我做呢個, 我一定會好味d...hahahah...!!芝士焗茄子 ~ 食落一d都唔"孩"口, 當然la...炸咗先焗...所以會覺得又點膩...不過係出面任何一間食茄子都係炸過再煮先不會孩"口, 要食得健康只有自己煮la!!蜜汁燒雞翼 ~ 雞翼好嫩, 味道啱啱好!!

蜜汁燒雞翼 ~ 雞翼好嫩, 味道啱啱好!!
意粉屋
$90 (Dinner)
意粉屋