Hiring
$18,000-$25,000
Monthly (Negotiable)
$14,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
2022-02-12 313 views
同朋友食完飯,本來點埋甜品,點解餐廳漏單,唔想再等,就決定轉場,去了下幾層的雪糕店。女人雖然好喜歡食甜品,但又怕肥,有時真係好矛盾,所以就只點一客share,罪惡感無咁大,哈! 揀了一份心花怒放 Mini Flower Blossom ($79),可自選五球不同口味雪糕,唔好以為五球好多,其實球球都細細個,好唔夠喉。我地揀咗比利時朱古力 Belgian Chocolate、冧酒提子 Rum Raisin、夏威夷果仁 Macadamia Nut、芒果紅桑子 Mango Raspberry和香檸雪葩 Lemon Sorbet。用一個香脆的窩芙杯盛載三球雪糕,上面放了一少件士多啤梨和插上一片印有店名的朱古力牌,旁邊再放兩球雪糕,賣相吸引。我就最愛冧酒提子 Rum Raisin口味,冧酒味突出,很醉人。而朋友就最愛比利時朱古力 Belgian Chocolate,味道濃郁,還混入脆口的朱古力粒,正!
心花怒放
女人雖然好喜歡食甜品,但又怕肥,有時真係好矛盾,所以就只點一客share,罪惡感無咁大,哈! 揀了一份心花怒放 Mini Flower Blossom ($79),可自選五球不同口味雪糕,唔好以為五球好多,其實球球都細細個,好唔夠喉。我地揀咗比利時朱古力 Belgian Chocolate、冧酒提子 Rum Raisin、夏威夷果仁 Macadamia Nut、芒果紅桑子 Mango Raspberry香檸雪葩 Lemon Sorbet。用一個香脆的窩芙杯盛載三球雪糕,上面放了一少件士多啤梨和插上一片印有店名的朱古力牌,旁邊再放兩球雪糕,賣相吸引。
2021-12-07
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$40 (Last Night Supper)
心花怒放