2020-05-07 7 views
喺公司食完飯,出嚟行吓街解下悶,之前都經過呢間雪糕甜品鋪幾次,今日終於又同同事帶頭一齊嚟試吓。店舖嘅外型係粉紅色好有少女感覺,打卡一流,但我發現買嘅客人都係附近OL為主;雪糕選擇唔算多,十款唔同嘅雪糕及甜筒,外型都有特色,睇落款款都好吸引。生蜂蜜玫瑰奶杯,雪糕唔會太甜,好滑溜,有一陣淡淡的蜂蜜香味,似雲呢拿雪糕,比較高身所以溶得比較快,夏天要食得快啲。三重奏朱古力杯,感覺係特濃嘅朱古力,唔會太甜太膩,上層嘅脆脆因為比較乾身,咬落口撲撲聲,最底層有另一款嘅脆脆,比較大粒啲亦都比較軟綿綿,食落口有三重口感。

2020-05-07
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$50 (Tea)