2018-11-05 440 views
星期日同老公去屋企附近商場食下午茶。見有新餐廳梗係要試下啦。假期下午茶時間都唔多人,所以好闊落。員工有禮貌,做野快手。值得一讚係員工用車仔上菜,可以減少受傷機會。落咗單5分鐘都唔駛就上菜,因為。。。飯餐真係好流。兩碟飯麵都係用膠碟,好似飯堂。咖哩豬扒飯($44)。飯堂質素,平平無奇。係港式咖哩,豬扒有醃過,仲有幾粒翠玉瓜。拿破崙意粉($42)。即係茄汁火腿意粉。茄汁稀到好似茄汁豆罐頭啲汁。比起上嚟個咖哩豬扒飯好食好多。老公餐飲要咗熱奶茶,佢話都算香滑。我要咗熱柚子蜜,甜道適中。不過佢用膠飲管做攪攪棒就唔係好環保。總結係,飯餐好一般,遲啲會試埋佢其他嘢。

總結係,飯餐好一般,遲啲會試埋佢其他嘢。