2018-10-09 83 views
點解而家愈黎愈多飲品店😂好似永遠無機會飲得哂咁!位於尖沙咀一個旺中帶靜嘅地方開左善茶💁‍♀️有個善字亦都系有點善心,皆我地每一杯飲品佢就捐一蚊👍同友人們試左佢地有標手指公嘅三款飲品😊三款中至喜愛港式絲襪奶茶☕️見佢地有奶茶小知識notice!用左數種斯里蘭卡紅茶拼配濃郁牛奶🥛咁飲落茶味都幾濃嘅,微帶甘香,質地亦算順滑~😁甜度適中系可以一試其次就系咖啡點子港式鴛鴦,咖啡x奶茶=鴛鴦!平時就比較小飲,不過飲落咖啡味偏重,奶茶味就略為欠奉🤔似飲咖啡😂超強嘅咖啡香,而咖啡點子就系咖啡凍💁‍♀️增強口感第三位就系壽眉珍珠拿鐵,茶底系清香,不過味道就偏稀身🧐建議可以系奶同水嘅份量中再調調,而珍珠亦做到煙軔口感香港人撐香港🇭🇰睇得出系間良心港式小店,支持本土飲品👍

同友人們試左佢地有標手指公嘅三款飲品😊

香港人撐香港🇭🇰睇得出系間良心港式小店,支持本土飲品👍
TakeAway