2019-04-19
唔好意思影得好濛,因為餐廳有啲暗 😜串燒店茄子係必食!有啲鋪頭既燒茄子係個皮燒到好窿,淨係食到中間啲肉;但呢度超超超好食!成條都好juicy,可以連皮食埋都好fresh,個人最enjoy係除左充滿蒜蓉既茄肉外,仲有個頭冇燒到好熟,好似食緊生果咁,一條茄子,雙重味覺享受 ❤️雞串超好味,好多肉,好嫩滑。豚肉有啲乾,但個整體所有串燒醃味都好好,唔會條條一樣味😂 但呢個又有啲細串,雞抵好多😜呢個不得了。。。。勁厚切牛舌,真係好痴線😂 中間油花多到滴出黎,真係諗返都肚餓同流口水。必試!彈牙!玉子又個又係必試,超好味!甜蛋有芝士鋪面。呢個啲粉有少少辣,如果唔食得辣又鐘意秋葵既話,記住同廚房講聲。但我好有創意咁將秋刀魚舊檸檬擠左係秋葵上沖走啲辣粉🤣黑松露醬好香,仲有菇既咬口,好正。呢個地方勁岩朋友聚會,最可惜係我果位朋友唔飲酒。我見到人地飲既手工啤好正😭 下次帶班酒鬼再去😎
雞串超好味,好多肉,好嫩滑。
彈牙!
玉子又個又係必試,超好味!甜蛋有芝士鋪面。
黑松露醬好香,仲有菇既咬口,好正。