2015-05-15
位於黃金海岸既依家咖啡 一入去好有中東feel 我地叫左幾樣野食,味道幾好,特別系果個pie 一啲都吾流,又滑又香!只系$15 又平又正!藍莓鬆餅外脆內軟,都系$10炸!中間個麵包系送既,有少少‘煙un’加上士多啤利果醬,酸酸甜甜,好開胃!!😍😍 我地叫左一杯香蕉乳酪同焦糖咖啡,咖啡好香好滑😍 大大杯都系$28雖然睇落去好平,但其實系一間公平貿易既咖啡店😄 又平又好食!好值得去⚠有個重點 佢地系以捐款形式俾錢,雖然話多少錢由你定,但系,我地有能力既,應該幫有需要既人!依到地方環境吾錯。可以搭k51 k53 系黃金海岸落 向前行幾分鐘就到架啦😁🌟ps 間咖啡店系由一對俄羅斯夫婦打理,所以要用English溝通。(要用全英文架)🍄仲有 有意者都可以參加做義工,去幫助更多有需要既人👍☕食飽飽仲可以去隔離購物,請多多支持公平貿易💕啊 最後 果對夫婦好nice😂 仲會同啲客人傾下計😀 仲好友善👍👍👏請多多支持公平貿易,依到系同知己談心既好地方,享受慢食生活!
🍄仲有 有意者都可以參加做義工,去幫助更多有需要既人👍
☕食飽飽仲可以去隔離購物,請多多支持公平貿易