2020-06-06 1307 views
慈雲山嘅台式飲品店本來就唔多,呢間開咗之後幾乎就冇再幫襯過貢茶正如標題, 首先係飲品好飲, 至少開店到而家我未中過伏,而且質數穩定,唔會話一次太甜一次太淡, 奶茶方面推薦38奶霸,奶茶底夠味又多料,抵飲。黑糖波霸鮮奶都正,鮮奶味重,夾埋黑糖珍珠甜度啱啱好。果茶我無飲過好多,不過必須提一下柚香晶球綠茶真係太甜,要落少甜先係平常果茶甜度,不過個晶球係好食嘅! 鍾意呢間舖嘅另一原因係店員好nice,尤其是一個男店員同一個姨姨,兩個都好好笑容,有時我攞得多野無手落番啲找錢或者野飲店員都會等我,又會講拜拜,不過見到其他留言都有人話服務差,我估可能係後生啲嘅打工新手唔夠經驗姐,咁我又覺得 你比得廿幾卅蚊,人地一日又對咁多客 仲要快快手整到杯野飲比你,唔通仲要人提供米之蓮級數服務咩體諒下囉 香港人
體諒下囉 香港人
  • 38奶霸