2018-12-29 239 views
八個人的下午茶嗰日都係排咗一陣佢嗰啲朋友攞位所以我上到去已經可以點菜啦咖啡弄本身係嚟自台灣都已經喺香港有好幾年之前排隊排到好犀利最值得大讚嘅係佢哋嘅飲品 好飲, 尤其是係水果類同茶類一杯我都好推薦青檸柑桔 柚子, 顏色極度鮮豔但係好香柑桔味本人已經飲咗最少四次 嘅雜莓 娛樂 歐蕾, 一向都鍾意飲凍嘢嘅我佢係屬於沙冰窿窿嘅水果加香滑嘅 乳酪 , 見到佢就覺得抗氧化呢杯我三個朋友都大讚一邊有好多元肉杞子紅棗, 沖咗第三次熱水個味道都仲係好ok。 秋冬好呀血都唔錯咖啡賣相都唔錯 海鹽x x咖啡嗌咗三個甜品有兩個唔記得影相一個紅豆綠茶窩夫, 另外一個就 芒果香蕉, 如果個鬆餅鬆軟番啲就好喇我朋友肚餓所以叫左個咖哩肉燥飯, 唔識得辣嘅寶寶就要小心啲因為佢好香辣
八個人的下午茶
嗰日都係排咗一陣佢嗰啲朋友攞位所以我上到去已經可以點菜啦
咖啡弄本身係嚟自台灣都已經喺香港有好幾年之前排隊排到好犀利

最值得大讚嘅係佢哋嘅飲品 好飲, 尤其是係水果類同茶類

一杯我都好推薦
青檸柑桔 柚子, 顏色極度鮮豔但係好香柑桔味

呢杯我三個朋友都大讚

咖啡賣相都唔錯 海鹽x x咖啡

2018-12-27
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$120 (Tea)
  • 雜莓乳酪歐蕾