一開始覺得個名幾得意,就俾佢吸引咗,而且大部份人都推介佢個朱古力奶!🍫小編本身就好鍾意飲朱古力奶,所以一定要去下⋯⋯點知就連續兩星期去咗幾次食lunch!首先一定要推介佢哋嘅飲品!🍵特濃宇治抹茶朱古力白朱古力奶選用日本宇治抹茶粉,抹茶味好香,唔會好苦或者太重味,再加上白朱古力奶,簡直係完美配搭!本身都會擔心白朱古力奶會唔會令到杯飲品太甜,點知都覺得甜度適中。見到餐牌寫住期間限定,不過小編去過好幾次,都仲係有得買!🍫🥛二世祖特濃朱古力奶每一個人去,都幾乎會叫嘅飲品,果然係不負眾望!好香濃,同埋口感好滑。一個玻璃樽到出嚟大概會倒到2-3杯,其實飲一杯都已經會覺得有啲飽。但係餐廳好貼心,如果飲唔晒會幫你另外用杯裝住,比客人拎走。🍓士多啤梨奶昔呢個一定要介紹!好似俾人遺忘咗,但係其實佢都係鋪頭嘅熱賣飲品。$42來講,算係好抵,因為好大杯,同埋一飲落去就知道係用好多新鮮士多啤梨打成,絕對冇偷工減料!食物方面,揀咗兩個主菜為大家推介一下!🦐黑松露原隻虎蝦忌廉意大利粉大蝦算係新鮮、好大隻!黑松露嘅味道同份量恰到好處,唔會太濃。忌廉同餐廳嘅飲品一樣咁creamy!🐙大蒜虎蝦仁鮮茄蓉墨汁燉飯虎蝦有三至四

首先一定要推介佢哋嘅飲品!
🍵特濃宇治抹茶朱古力白朱古力奶
見到餐牌寫住期間限定,不過小編去過好幾次,都仲係有得買!

🍫🥛二世祖特濃朱古力奶

🍓士多啤梨奶昔

食物方面,揀咗兩個主菜為大家推介一下!
🦐黑松露原隻虎蝦忌廉意大利粉

🐙大蒜虎蝦仁鮮茄蓉墨汁燉飯
虎蝦有三至四隻左右🍤 墨汁燉飯配上小鮮茄,令到食落去嘅感覺唔會覺得太膩。

另外其實仲有好多飲品會好想試!下次一定要試吓香蕉奶昔🍌
宇治抹茶特濃白朱古力奶