2023-01-18 185 views
去開石門行街,咁啱行下呢個商場,見到好多人排隊買呢間飲品店嘅嘢飲,就令我又諗起好耐都冇飲過奶茶。望望meun都幾多選擇,抹茶控嘅我就毫不猶疑選左呢杯“抹茶紅豆奶茶”。🍵🍵大杯嘅份量都幾大,濃郁嘅🧉抹茶同埋厚實嘅❣️紅豆都可以睇得好清楚。雖然冇走到冰,但係飲落去嘅味道唔會因為冰而變淡。🤪飲落去真係有非常濃沃嘅抹茶味唔會出面有啲探望我嘅,而且配埋個奶真係有好香濃奶香,呢個抹茶茶底配呢個香港嘅奶配搭你未到真極佳。甜度都係啱啱好唔會過甜。底部有啲一粒粒嘅紅豆都可以保持到大概原粒嘅狀態所以飲抹茶嘅時候連埋紅豆一齊食感覺真係好正。推介度:❣️❣️❣️❣️/5

推介度:❣️❣️❣️❣️/5
Waiting Time
6 Minutes (TakeAway)