2012-10-19
平時有落尖咀咩登徑咩德道飲嘢, 通常300-500落樓, 又方便就腳價錢亦唔會亂來。但自從上次朋友介紹咗呢度, 我就同friend以後轉竇 (起碼多個竇)酒店式格局, 收費竟然係咩登徑價錢! 銅鑼灣wor, 競爭真係西利!!!我哋就開心啦哈哈- 飲咗杯cocktail同食咗個Apple pie。3個人share一個apple pie, 都好大, 食唔晒, 可能女仔掛, 好脆少甜, 女士最愛, 最正係我講笑話喺美國食過加雪糕好得, 有個扎辮嘅waiter同我哋加個scope! 開心到傻, 蘋果有啲酸。1杯唔會錯嘅達奇拿新拉時, 扎辮嘅waiter原來係bar tender, 幫我加咗少少lemon grass同rum, 出來效果好特別, 超鐘意, 少苦唔確喉, 有淡淡香茅清香嘅達奇拿橙, 真係得到無朋友, hor hor =)其實最得都係價錢, 3人行6杯加cocktail埋單竟然係$555, 好底真係好底, Like爆
Other Info. :
個經理好笑講咗全香港最大嘅空中花園5次都有, 關我咩事呢…不過個景又真係得, 可惜我無興趣。