2021-06-21 373 views
武漢肺炎爆咗以嚟,一路都冇得去旅行,又冇得去大陸出差,冇得飲喜茶,個同事無啦啦提起想飲喜茶,但係而家冇得飲, 我即刻同佢講, 有喜茶都唔好飲啦, 係飲就飲茶痴我即刻order咗佢嘅最愛,綿芝芒果, 其他同事發現有其他奶蓋, 我就一定唔會轉軚,我對佢嘅芝士奶蓋好專一嘅, 佢地有d人怕肥, 見到有yogurt奶蓋就轉咗想試, 佢地話飲咗冇咁guilty喎我地叫咗6 杯, 有綿芝芒果,綿芝日本白桃,綿芝紅火龍~ 佢冇晒南山荔枝, 冇得飲, 不過轉白桃都唔錯吖~ 一如以往, 大家都飲得好開心~ 想飲喜茶嘅同事,以後都會記得飲茶痴喇

綿芝日本白桃

綿芝紅火龍
2021-06-17
Waiting Time
30 Minutes (Delivery)
$50 (Tea)
綿芝日本白桃
綿芝紅火龍