✨飲得到嘅麻糬✨.如果有睇開我story應該都知我係一個不折不扣嘅麻薯控⸜(*´꒳`*)⸝最近見到 #Milksha 推出全港第一間台式飲品店用糯米打成米漿再烹煮成嘅米麻糬!咁我梗係要去試吓💕.▫️草莓麻糬茶凍鮮奶 $36我自己好鍾意 .ᐟ.ᐟ佢嘅麻糬帶有米香之餘口感煙韌🥹❤️開頭都擔心稠糊狀嘅麻糬會唔會太過濃令我難以吞下 ,但事實個稠糊狀嘅濃度係啱啱好,比平時食到嘅麻糬稀少少,的確一試難忘๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘ 而且仲有少少士多啤梨籽,好有咬口,鮮奶亦香滑🫶🏻💓.除咗米麻糬外,佢哋仲新增自家製手作,包括法式草莓Coulis同綠茶凍,全部人手現場烹煮製作👩🏻‍🍳下次試埋呢兩款先得₍ᐢ.ˬ.ᐢ₎.如果鍾意我嘅𝐏𝐨𝐬𝐭 (˶ˊᵕˋ˵)希望你可以𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰我@fibee3b
✨飲得到嘅麻糬✨

▫️草莓麻糬茶凍鮮奶 $36