2020-06-12 314 views
我係比對面Port 33帝豪既服務態度激走後而轉到明星飲早茶,本身因為覺得新蒲崗明星啲野食麻麻唔多想食,但因為好肚餓,就去間近近地既酒樓。講返正題,講價錢,明星當然經濟啲,但環境的確差啲,不過對比我早幾前黎食,啲食物質素好似好返啲。我叫咗6樣野:叉燒腸粉:皮薄,而且夠熱,我好記得上次係呢間明星食叉燒腸時係一團粉甘,今次有進步。雞包仔(孖寶):屋企人話食到有蝦,但我唔覺。夠熱,正正常常甘牛肉球(孖寶):估唔到有四粒喎,呢個係$26係孖寶喎,我以為得3粒,雖然比一般細粒啲。4蝦餃:$13兩粒,OK啦,都幾大粒菜苗餃:特價既,但入面唔止菜,仲有粟米,未試過菜苗餃入面有粟米,但令成粒餃甜咗,都幾好既。鳳爪排骨飯:$13.X一碗,不過不失啦,我嗰人覺得啲飯爛咗啲姐埋單兩個人$126,都OK啦,好飽。另外值得一贊係冷氣充足。

蝦餃:$13兩粒,OK啦,都幾大粒

埋單兩個人$126,都OK啦,好飽。
另外值得一贊係冷氣充足。
2020-06-12
$65 (Breakfast)