2009-10-23 38 views
星期六的下午, 跟媽媽到好彩嘆茶, 整體的感覺係唔錯下午茶的時間, 可以點特價的食物, 不過雖然話係特價, 但都唔係好平, 其中我地揀了一籠點心拚盤, 入面有蝦餃, 燒買, 潮州粉果, 糯米卷, 豆苗餃, 一個選擇就可以食齊咁多樣, 而且每樣一件, 唔怕食唔哂, 我都好鼓勵食店整多d呢類的拼盤, 等我等食家可以享受吓好彩的點心都算幾新潮, 例如個焗星斑薯蓉, 味道比較西化, 但都整得幾好食, 薯蓉焗到好香, 不過就食唔到魚肉另外的一碟金瑤蛋白炒飯, 味道不差, 炒飯粒粒分得開, 但又唔會太硬, 師父的功力都有番咁上下水準ok, 飲茶嚟講都係一個幾好的地方
星期六的下午, 跟媽媽到好彩嘆茶, 整體的感覺係唔錯
水準ok, 飲茶嚟講都係一個幾好的地方