2021-10-30 143 views
今日難得修造就同朋友去試吓點心餐廳,餐廳話要深水埗西九龍中心,係我中學成日去嘅地方,所以好友回應,我同朋友等咗5分鐘就有位之後開始嗌嘢食,一般都係大佬點心蝦餃燒賣,排骨,叉燒腸牛肉腸,炸雲吞,脆蝦卷仲有蘿蔔糕,呢度嘅點心份量都好足夠而且用足料,好似蝦餃咁皮薄涵靚,蘿蔔糕煎得好香口,腸粉牛肉腸同埋叉燒腸都好好食加上豉油簡直係冇得彈,排骨蒸得好好味,之後再點左個叉燒飯,叉燒瘦肉均勻而且刀工好犀利而家雲吞同埋蝦棒都炸得好香口咬落去索索聲,已牛肉球都好大粒食落去好右彈牙,而呢度仲可以打麻雀方便同朋友夜晚你一路食嘢一路打麻雀聚下舊,呢度嘅服務質素都好好店員會幫你不停加水而且好有禮貌。下次會同朋友再嚟打麻雀同埋食嘢
2021-10-19
Type of Meal