2009-04-27 9 views
昨日到過Pacific Coffee,今日想再續前緣. 四周圍搵唔到Pacific Coffee,於是走咗去Starbuck. SB同PC賣的花茶都係差唔多,但大家入的牌子唔同. 我今日要了芙蓉花茶,而朋友要了Latte,還加了蛋沙律吞拿魚三文治. 芙蓉花茶係紫色既,味道同藍莓有d似,但有d酸,所以要落蜜糖. 愛清淡的我,還是記掛着昨天那杯Chamomile hertal tea,配上那套陶瓷杯碟,才有飲茶的味道. 個三文治有四件(蛋沙律同吞拿魚各兩件)勁多餡,個包重烘得勁脆,所以勁好味! 食早餐,以後又多個好選擇!

$35 (Breakfast)
  • 蛋沙律吞拿魚三文治