2022-03-10 117 views
但係有冇諗過,可以喺一間西班牙餐廳嗰度飲咖啡,而且價錢相當優惠,環境仲好靚?喺疫情之下,大家可以做嘅活動少咗好多,連去coffee shop飲杯咖啡都變得困難得多,並唔係講緊咖啡廳營業時間短左,而係咖啡廳嘅喂排得密質質,人流亦都唔少,為咗減低感染風險,而家都唔敢去啦 因為今日約咗我agent簽一簽文件,佢泊咗架車喺附近所以想去好近停車場嘅地方,我哋就揀左喺Cocina 3 Tapas戶外位置坐低咗,附近接近冇人樓,而且係下午時間餐廳都冇乜人,所以非常安全其實Cocina 3 Tapas嘅西班牙晚餐好好食,我自己都幫襯左兩三次,而且CP值好高,不過我都冇諗過原來可以就咁嚟單點嘢飲,喺奧海城戶外位置環境真係好舒服,除咗有餐廳嘅太陽傘,亦都做咗唔少綠色植物所以一啲都唔晒,而家呢個天氣涼涼地非常之適合我哋叫咗「棒棒榛子咖啡」,杯咖啡由於係凍嘅,奶昔非常有口感,厚厚的泡沫飲到最後都沒有塌下,而且榛子味夠香濃,但咖啡是幼滑的。上面嘅朱古力棒棒變咗小食最令人二想不到嘅係,連埋+1服務費除開每杯嘅費用仲平過我去coffee shop, CP值真係超高,如果想約人簡簡單單去飲杯咖啡又想環境靚食啲好食嘅嘢

最令人二想不到嘅係,連埋+1服務費除開每杯嘅費用仲平過我去coffee shop, CP值真係超高,如果想約人簡簡單單去飲杯咖啡又想環境靚食啲好食嘅嘢,真係不妨考慮吓Cocina 3 Tapas