今次一行二人去左tst 打邊爐,見到呢間人和月雞煲火鍋咁多正評,即刻去食吓先。佢可以係4款頭盤入面揀一款,分別有招牌麻辣雞煲、老檀酸菜魚、味鮮卜卜蜆同韓式芝士雞。我地2個都勁細食緊係留oohd個肚打邊爐架啦😎所以揀咗感覺最唔飽肚既卜卜蜆煲嚟作為前菜。以為唔飽但係我地又估錯,裡面有好多蝦同蜆 仲要有好多粉絲😍就咁清湯都已經食出蝦蜆既鮮味,湯底仲落咗大量蒜頭同辣椒仔,搞到我係咁食粉絲,爭啲打唔到邊爐🥲到咗邊爐方面我地揀咗胡椒豬肚作為湯底,裡面有大量豬肚同原粒胡椒,真材實料。不過如果唔食得辣既朋友仔,記得食到咁上下就撈起啲胡椒出嚟😃一上湯底,已經有一客海鮮拼盤,入面有日本扇貝鮑魚青口蜆厚切龍躉,最令我震驚嘅就係仲郁嘅鮮海蝦☺️係郁既海蝦真係好鮮甜,口感好彈牙!如果有得俾我揀,下次我實食有得refill 海蝦個個option!到咗美國牛肉大滿貫,都係好多牛味好重嘅牛肉好正!特別係手切美國封門柳同M4和牛,唔好睇佢顏色深就以為佢唔新鮮,其實呢個係佢本身既肉質嚟,封門柳位於橫膈膜肌肉,佢既肉質鬆軟,唔易變韌,而且牛肉味極為濃郁。但係由於佢所在既位置屬於牛既腹腔所以會有股內臟既味道!而牛胸爽亦都唔係到

而牛胸爽亦都唔係到到地方有,我既建議,滾水碌兩碌就好啦!太熟既話好難咬開佢🥲好係好在呢款肉有得refill,可以係咁再嗌!