2016-07-17
酒吧係開放式設計,我地甘岩位正喺門口位,所以雖然有冷氣,但都覺得好熱。。唯有即刻叫返兩杯涼透心既飲品!店員話佢地架手工啤酒同Mike Shake比較獨特…所以我嗌左:Hand-blended Mike Shakes $55Ya! Berry (土多啤梨 益力多 雲呢拿雪糕)--右*土多啤梨味比益力多味濃,加上雪糕,其實已經好有飽肚感。Boozy Shakes $70The Brewer's Ovaltine(啤酒麥 Maltesers 雲呢拿雪糕 Jim Beam波本威士忌)--左*好重威士忌味…入面有D朱古力碎~因為好重酒精,所以唔飲得真係唔好嗌…XD炸魚皮係店員免費送上既~香香脆脆,左酒一流~Real Fish Fingers $68炸魚手指配蜜糖芥末醬Crab Cegg & Gravy (full size $138/Half size$78-)蟹餅 水煮蛋 煙肉白汁Sourdough Brioche麵包 製作需時十分鐘切開後蛋黃流出,外面有蟹肉包住;蟹肉唔錯算鮮味,加上煙肉白汁,入口會有多重味覺享受。Beer Battered Fish & Fries (full size
唯有即刻叫返兩杯涼透心既飲品! 店員話佢地架手工啤酒同Mike Shake比較獨特…所以我嗌左: Hand-blended Mike Shakes $55
Ya! Berry (土多啤梨 益力多 雲呢拿雪糕)--右
*土多啤梨味比益力多味濃,加上雪糕,其實已經好有飽肚感。
Boozy Shakes $70
The Brewer's Ovaltine
*好重威士忌味…入面有D朱古力碎~因為好重酒精,所以唔飲得真係唔好嗌…XD 炸魚皮係店員免費送上既~香香脆脆,左酒一流~ Real Fish Fingers $68
炸魚手指配蜜糖芥末醬 Crab Cegg & Gravy (full size $138/Half size$78-)
切開後蛋黃流出,外面有蟹肉包住;蟹肉唔錯算鮮味,加上煙肉白汁,入口會有多重味覺享受。 Beer Battered Fish & Fries (full size $128/Half size $88)
啤像大西洋鱈魚 + 煙辣蛋黃醬
魚肉味較淡,所以點醬食就fit晒~