2012-11-27
其實成日都會黎LEE度食飯,次次都會食到反哂肚架味道同份量真係無得頂架次次黎食都會食刺身拼盤,但今次因為家姐唔食得所以冇食囉一坐低冇耐就有野黎喇!先飲個例湯,超好飲呀,粉葛唔知煲咩,但個湯真係好甜呢跟住就食小食,油鹽水雞腳&燒腩仔真係好香脆呀!唔係成日有得食架,想食真係要BOOK位時問問呀當人人都鍾意食大閘蟹之際,我就偏鍾我花蟹喇!肉好實又鮮甜喎芝士龍蝦伊麵底,無特別,都係咁好味囉九王菇姑炒墨魚片,D墨魚超厚肉呀,不過一D都唔韌喎 一班兩味,一個做炒斑球,一個就係蒸斑頭腩,唔食魚魚的我都覺得好味呢椒鹽賴尿蝦簡直係我的最愛呀!啖啖肉架食到LEE到已經飽都唔旭得!不過仲有幾樣野未食喎!豉椒聖子王,太飽喇!真係食唔到喇!一陣打包啦仲有金銀蒜蒸扇貝,炒菜,三文魚炒飯同生果盤呀真係好好味呀!我絶對會再黎架!等我呀
味道同份量真係無得頂架
次次黎食都會食刺身拼盤,但今次因為家姐唔食得所以冇食囉
一坐低冇耐就有野黎喇!
先飲個例湯,超好飲呀,粉葛唔知煲咩,但個湯真係好甜呢
跟住就食小食,油鹽水雞腳&燒腩仔 真係好香脆呀!唔係成日有得食架,想食真係要BOOK位時問問呀 當人人都鍾意食大閘蟹之際,我就偏鍾我花蟹喇!肉好實又鮮甜喎 芝士龍蝦伊麵底,無特別,都係咁好味囉 九王菇姑炒墨魚片,D墨魚超厚肉呀,不過一D都唔韌喎 一班兩味,一個做炒斑球,一個就係蒸斑頭腩,唔食魚魚的我都覺得好味呢 椒鹽賴尿蝦簡直係我的最愛呀!啖啖肉架
食到LEE到已經飽都唔旭得!不過仲有幾樣野未食喎! 豉椒聖子王,太飽喇!真係食唔到喇!一陣打包啦
仲有金銀蒜蒸扇貝,炒菜,三文魚炒飯同生果盤呀
真係好好味呀!我絶對會再黎架!等我呀
Other Info. :