2006-03-20 74 views
又去呢度啦, 其實都黎過幾次, 今次又係dinner + drink, 叫番個kilkenny就例啦, 食咩好呢??之前食個一個酥皮焗牛腩,$120咁上下啦, 都ok好味, 餸酒一流之選, 個酥皮焗起熱辣辣, 打開入面好多汁, 牛腩有點un啦, 不過好香好味, 好正!!今次叫左個$98的all day breakfast, 先上一籃以方飽做的garlic bread, 有3大塊, 好香好味又新鮮, 不過個main course太大,只吃了2片.....breakfast中有black pudding 2片, sausages, 茄汁豆,青豆, 煎蛋2只,薯蓉, 煙肉, 好鬼多野!! black pudding係我第一次食, 味道有點腥腥的, 但係煎地脆脆地, 都幾好食的.薯蓉撈埋茄汁豆真係一個好好的配搭. 雖然每樣都唔係話好特別, 但勝在個portion 好大, 哈哈, 總之食到你飽場內有個鬼佬dj, 好鬼多野講, 又好老套, 個mic的聲又怪怪的, 好搞笑!不過呢度又唔係太多煙民, 唔太嘈, 又可以傾下計, 係一個gathering的好地方!!