2018-06-23 756 views
收藏左呢間米線一段時間 終於黎試luu... 我同朋友二人唔係太肚餓 (荃灣實在太多野食啦) 諗住食d濕濕地嘅麵食... 點知...去到要排隊 無飛仔攞 排到噤上下就有個姨姨出黎同你落咗單先 (所以要諗定喔)... 好快就入得... 當然係要搭枱的...入到去 碗米線好快就到...叫咗兩餸 原來噤大碗架 D料又足我地都叫咗腩肉 都ok「淋」而且好入味我叫咗豆卜朋友叫咗酸辣 (無錯 酸辣都列為其中一個餸) 係堅辣嘅 (聽說第二日去完廁所 菊花會熱熱地嘅)d米線都幾好咬口 唔錯唔錯食食下 見到人地嘅五餸 係超級大大大碗 佢地唔會因爲你叫多幾款餸而減量同枱有食客叫涼拌皮蛋 $26都有三隻 好靚噤 不過今次食唔落 下次先

入到去 碗米線好快就到...
腩肉米線

叫咗兩餸 原來噤大碗架 D料又足
我地都叫咗腩肉 都ok「淋」而且好入味
我叫咗豆卜
d米線都幾好咬口 唔錯唔錯

2018-06-18
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$43 (Dinner)
腩肉米線