2021-01-31 272 views
夜晚學完琴, 自己一個喺佐敦度周圍行諗緊食啲咩好,當毫無頭緒嘅時候見到有一片黃色嘅外牆, 原來係土耳其卷小店, 小店嘅外牆非常之吸睛,我忍唔住去睇吓有啲咩選擇原來除咗土耳其卷,仲有埋咖喱飯、沙律pizza等等.......平時平時食土耳其卷嘅餐廳更加多選擇最後我揀咗香辣雞卷等咗大概15分鐘左右我就可以取雞卷,價值$60嘅雞卷非常大條咩啊打開,已經聞到好香嘅烤雞味臨出門口時先發完原來有套餐,不過好少飲汽水嘅我都係揀返單點手卷好啦辣雞卷份量幾大,足以滿足我成個夜晚,而且唔食得辣嘅人都可以應付到佢嘅難,佢係香料味辣,特別惹味又開胃佢哋嘅黑色膠袋仲好型添啊

最後我揀咗香辣雞卷
咩啊打開,已經聞到好香嘅烤雞味

佢哋嘅黑色膠袋仲好型添啊