餃子我真係成日食 勁中意😆一星期總有1-2餐 大家有邊區好味餃子都可以介紹我!之前同事朋友帶我去食哩間 喺太子 今次黎開大角咀 再黎試總店🥰鮮肉粟米香菇餃(蝦皮紫菜蛋花湯) $38 紫菜蛋花湯底好味🤤 而且好特別!鮮肉粟米香菇餃新鮮 皮薄多肉汁 下次再食番哩個味先👍🏻鮮肉西洋菜煎餃 $28 鮮肉西洋菜煎餃點自家蒜泥醬(應該係咁叫🤣) 勁惹味💖💖 菜脯都要試👍🏻砂鍋雲吞雞 $90砂鍋酸菜魚 $75砂鍋雲吞雞同砂鍋酸菜魚熱辣辣上枱 雲吞大大隻好多餡料 酸菜魚係桂花魚好滑呀 而且價錢好抵食😍👏🏻麻辣魚皮 $38 酸辣湯 $34麻辣魚皮 爽脆 唔算超麻果隻 我唔食得辣食到🙌🏻 酸辣湯勁足料!!可以再酸d💪🏻

鮮肉粟米香菇餃(蝦皮紫菜蛋花湯) $38

鮮肉西洋菜煎餃 $28

砂鍋雲吞雞 $90
砂鍋酸菜魚 $75

麻辣魚皮 $38

酸辣湯 $34

Type of Meal
Dinner
  • 鮮肉粟米香菇餃(蝦皮紫菜蛋花湯)
  • 砂鍋酸菜魚