2021-12-04 38 views
養生茶是近期熱門飲品選擇,不只沖泡方便,也能夠降低糖份攝取。最常見養生茶多是菊花茶、決明子、洛神花、玫瑰、枸杞、紅棗等等好茶養生有好多不同功效既保健養生茶提供,每包巳配好,放入保溫焗就可以😍 非常適合繁忙嘅都市人,想改善手腳冰凍、輕鬆變瘦、舒眠、安神、補氣、養顏、祛濕、去水腫、舒緩經痛、改善便秘等等好茶養生喺旺角亦有門市,可以坐定定飲養生茶,仲有水果茶、蛋糕🍰雪糕🍦提供,店員亦都好專業,可清晰解釋每樣功效青蘋果青檸茶 $36酸酸甜甜好開胃😆黑枸杞洛神花茶 $36我平時都好鍾意飲洛神花,佢加埋黑杞子感覺真係好正💗紅莓慕絲蛋糕 $48莓味濃,外型靚 💮定期會有唔同款蛋糕選擇,不錯不錯💞意式伯爵茶雪糕 $32勁濃伯爵茶味💯💯💯,可杯裝或筒裝✨店內提供多款禮盒裝,送禮是不錯選擇🎁

青蘋果青檸茶 $36
酸酸甜甜好開胃😆

黑枸杞洛神花茶 $36
我平時都好鍾意飲洛神花,佢加埋黑杞子感覺真係好正💗

紅莓慕絲蛋糕 $48
莓味濃,外型靚 💮
定期會有唔同款蛋糕選擇,不錯不錯💞

意式伯爵茶雪糕 $32
勁濃伯爵茶味💯💯💯,可杯裝或筒裝✨

店內提供多款禮盒裝,送禮是不錯選擇🎁