2021-02-28 95 views
-馬祖台灣養生湯麵館 🍽-以為台灣淨係得養生火鍋出名?其實用養生湯底整麵都唔錯嫁😋馬祖出名D藥膳湯/椰子雞湯等等-椰子雞湯農場雞米線🥥 $58呢度D麵真係勁大碗😳平時食三哥都要叫少米既我真係飽到行唔郁🤣椰子雞湯非常濃滑個湯底飲到有椰子既清甜😌雞件亦好滑👍下次決定試個藥膳湯🤤-自選米線配搭包2配料🍜 $46小編另外就試左沙茶湯底因為平時出面食多數都係麻辣/酸辣😂沙茶湯勁香但又唔會話太咸味道岩岩好同米線係絕配😉配料就揀左香辣三杯雞肉/花枝丸/魚腐/肥牛😍三杯雞係必點個雞係煮到勁入味😋花枝丸係手打所以入面真材實料有花枝粒😉魚腐同肥牛就普通🤣-追加小食: 滷水雞翼$35/ 麻辣白菜豬肉餃$25滷水雞翼好正滷到勁入味D肉炆到勁林😋麻辣餃就正常冇乜特別🤣-跟餐飲品🥤: 水蜜桃紅茶/愛文芒果汁跟餐送飲品凍飲只係加$2仲要勁大杯🤣飲品就正常台灣個陣味唔係糖漿味😉-🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅
馬祖台灣養生湯麵館 🍽
椰子雞湯農場雞米線🥥 $58