2024-01-26 83 views
一向都好鍾意食米線嘅我,會不停咁發掘香港有邊間食米線下一站好食,我都會去試吓,近排見到好多朋友都推介我去食灣仔嘅呢一間米線小店,所以我咁鍾意食米線,一定要去試吓,佢呢度有最出名嘅招牌汽鍋雞,聽講好養生健康之選,仲可以補氣去,趁而家冬天咁凍,真係要去食返個米線同出名嘅汽鍋雞補補身,點知一試就愛上咗,真係冇介紹錯啊,我鍾意食米線嘅朋友,同埋想補下身,呢一個招牌嘅汽鍋雞真係冇介紹錯,一定要去試吓,之後個人都好似舒服咗,而且呢一度仲有酸菜魚食,我不嬲都好鍾意食酸菜魚,呢度嘅魚湯好濃郁,魚好彈牙,分量十足,而且賣相不錯,真係好抵食呀,都幾經濟實惠喎,而且呢度仲有唔同嘅配料,配埋個米線真係一流呀,而且呢度有唔同嘅小食選擇,個蒜蓉白肉,真係要來試吓,因為佢有好多嘅蒜蓉,加埋啲蔥,賣相不錯,而且皮薄餡靚,真係非常好呀