天氣凍冰冰,梗係去打吓邊爐🤭🤭就拉埋阿媽去屋企附近打邊爐😎😎 選咗花月宮呢一間餐廳, 主要係因為近屋企,同埋建身嘅地區都比較旺少少。 大概7:30左右就到咗餐廳,見到餐廳都比較多人少少,基本上而家平日都已經差不多滿座了😳😳坐低之後就點咗一個湯底 滋潤養顏雪蓮子桃膠椰子雞鍋😍😍😍-$238呢個湯底真係勁養生同埋養顏,因為你係完全feel唔到有味精嘅感覺喺裏面,而且係俾咗勁多桃膠同埋紅棗仲有雪耳😍😍😍 忍唔住都飲咗幾碗湯🤣🤣仲有埋隻雞喺度,真係幾抵個湯底加雞🤣牛將軍拼盤😍😍😍- $188牛將軍拼盤可以試到唔同嘅牛部份,有牛胸油,牛舌同埋牛柏葉😎😎 牛胸油其實唔多地方有提供所以嘅話就叫咗了😙😙 十分之爽脆金磚豆腐😍😍😍- $48 當然打邊爐之餘都要叫少少小食,呢啲金磚豆腐真係令人好驚喜😍😍😍外脆內軟,而且非常之滑,你又唔會覺得好熱氣我阿媽仲非常之喜歡食🤣🤣 田園拼盤-$68 想食多啲唔同種類嘅菜,就一定要叫呢一個田園拼盤😎 除咗生菜唐生菜之外,連羽衣甘藍都喺裏面, 仲有粟米非常之甜😋😋人均:$400 地址:花月宮 (屯門)屯門良德街8號珀御1樓101號舖
天氣凍冰冰,梗係去打吓邊爐🤭🤭
就拉埋阿媽去屋企附近打邊爐😎😎

坐低之後就點咗一個湯底
滋潤養顏雪蓮子桃膠椰子雞鍋😍😍😍-$238

牛將軍拼盤😍😍😍- $188

金磚豆腐😍😍😍- $48

田園拼盤-$68

人均:$400
地址:花月宮 (屯門)
屯門良德街8號珀御1樓101號舖