跟閨蜜一起吃吃下午茶甜點!加入咗燕窩嘅梳乎厘卷💗就啱晒我哋啦~好味道又滋潤養顏~係九龍塘店有粉紅色霓虹燈同梳化位可以影相,好靚靚~入面仲有好多唔同嘅燕窩&養顏食品。LHK Doux Cadeau嘅法式燕窩梳乎厘卷系列($48/件)🥳3.5cm 厚👍🏼係低糖配方~香港本地製作,每件都加入咗3g燕窩,共有6款口味選擇,包括:北海道牛乳丶抹茶丶日本焙茶丶金奬黑芝麻丶紅麴米黑糖珍珠奶茶丶特濃朱古力🥳🔶北海道3.6牛乳燕窩梳乎厘卷卷蛋口感棉密細滑,香滑手工忌廉充滿濃郁奶香~甜度剛好。🔶燕窩特濃朱古力梳乎厘卷以54%Callebaut黑朱古力製造,啖啖朱古力香。🔶燕窩抹茶梳乎厘卷 入口帶著微微回甘嘅抹茶香。🔶珪素源液(玫瑰丶水蜜桃)$35/支係平民版飲得嘅燕窩!注入咗燕窩萃取成份,配上「水溶性珪素」,而且無添加劑丶色素丶防腐劑💗純天然~抗氧化👍🏼入口清爽~偏甜帶有玫瑰/蜜桃香,感覺雪至冰凍之後,風味會更好~

🔶北海道3.6牛乳燕窩梳乎厘卷

卷蛋口感棉密細滑,香滑手工忌廉充滿濃郁奶香~甜度剛好。

🔶燕窩特濃朱古力梳乎厘卷
以54%Callebaut黑朱古力製造,啖啖朱古力香。

🔶燕窩抹茶梳乎厘卷
入口帶著微微回甘嘅抹茶香。

🔶珪素源液(玫瑰丶水蜜桃)$35/支