2021-02-15 48 views
主打養生藥膳嘅麵館,大大碗湯麵,打開個menu一定令你選擇困難,樣樣都想試,藥膳養生、蟲草花藥膳仲有多款combination🤗小食追加 中🥢🥟紅油抄手 $32唔好睇佢紅噹噹會好辣,微微麻香辣,一啖一粒好惹味👅🔸花膠醉雞湯米線 🍜$69見佢幾符合養生又養顏😝😝個麵一嚟到,衝擊住嗅覺👃🏼湯頭由藥材杞子紅棗圓肉雲耳等熬製而成,清甜帶點酒香,配料亦毫不吝嗇,花膠雞件份量十足!雞肉滑嫩又juicy!飲埋啖湯真係滋味又滋補👅🔸藥膳醉雞湯米線 🍜$55如果唔特別好花膠,我會推介藥膳醉雞湯米線👍🏻💯湯頭一樣,熱騰騰陣陣藥膳香氣💨值得一讚米線有嚼口,一口米線掛汁力強,吸收哂藥膳養生湯精華✨
小食追加 中🥢🥟紅油抄手 $32
唔好睇佢紅噹噹會好辣,微微麻香辣,一啖一粒好惹味👅

🔸花膠醉雞湯米線 🍜$69
見佢幾符合養生又養顏😝😝