2024-04-09
在附近做完野,路經有間地舖餐廳,諗住幾個人隨便就入去食野啦, 去到門口見門關上,推開門攞位就比職員趕出門外等候,唔知係等佢執枱定做乜,過左陣仲未入得, 想推門再問下情況, 點知有個職員衝出嚟呼喝住, 門口等等啦。到有位入座, 職員就放張有QR code嘅單叫我地自己手機落單, 問两問又黑口黑面,唔多回應, 望落餐單唔算平,加一服務費就必然啦, 到食物嚟左,感覺一d都唔值呢個價嚟添,中伏。我地叫左小食併盤 ,意粉,黑松露薯條,芝士蛋糕 飲品 等等...食物續點到來, 我地邊傾邊食, 無留意嚟左幾多樣食物, 食食下突然有個職員問我地係咪嚟多左件蛋糕, 我地都即時比唔到反應,點知佢就眼啤啤咁Gip一聲拎走左其中一件, 咩態度呀 , 佢自己做錯野喎。食物真係好一般, 但態度極惡劣, 價錢與食物質數及服務態度不相符, 如果呢個價錢可以食得更好, 一件蛋糕$60, 感覺將餅店蛋糕就咁放上碟啫,熱朱古力$45同我自己用即沖朱古力粉無咩分別 各種食物,飲品都好一般,今次嘅體驗係貼錢買難受。