2023-02-21 185 views
幾日前同朋友係呢間店食飯後甜品,其中一個朋友叫左個鋒芒不畢露。個menu寫住有芒果、焦糖布丁同水晶珠。結果嚟到嘅甜品簡直不倫不類,入邊嘅焦糖布丁轉咗做啫喱粒粒,芒果底仲要淡茂茂咁我地好聲好氣問個店員係味黎錯左,唔咁猶自可,一問真係把幾火 個店員好冇禮貌咁話個餐牌轉左好耐,仲賴埋香港所有餐廳既餐牌都圖片與實物一向不符 大佬呀我地第一次黎呢間度食,你話轉左材料應該係我哋落單嘅時候講,而唔係當理所當然人人都知講真呢啲就算登報紙都冇人會留意嘅嘢,你點會prefer一個新客會知?! 另外你話圖片與現實不符,但係你個餐牌連有咩材料都寫埋,,唔通文字都算係圖片一種??咁不如呢間餐廳唔好有餐牌啦最後個店員態度惡劣,仲死口唔認錯,sorry都冇句,真係納入永不幫襯名單!

我地好聲好氣問個店員係味黎錯左,唔咁猶自可,一問真係把幾火