2021-03-28 788 views
當日諗住而家限聚令放寬咗四人一枱,去到亦都見到餐廳有2張二人枱拍埋一齊,中間無膠板,所以就坐落去。但之後店員就要我哋二人一枱,話因為餐廳不做晚市,所以仍然要二人一枱餐廳係喺書店入面,要行樓梯行到三樓。環境清靜,所以我哋傾計都唔敢太大聲食物選擇方面,只得三個選擇,因為整個餐廳就只得2個人,一個煮,另一個就收銀同煮,做到踢晒腳。另一方面,餐廳只收現金,如果唔夠現金又要踩3層樓梯去撳機我嗌咗All Day breakfast,每樣食物都不過不失,但沒什麼特別,如果有薯餅,厚多士等特別食材會更吸引最後,餐廳都係要客人去自助區攞餐具,杯同水。在疫情期間感覺不太良好,希望可以喺取餐時由員工派發會更好